Vensterbanken

  Natuursteen vensterbank

  Een vensterbank is een bepalend onderdeel van je interieur. Als je kiest voor een natuursteen vensterbank dan krijg je een mooi duurzaam luxe product. Natuursteen vensterbanken zijn duurzamer, minder schadegevoelig dan bijvoorbeeld vensterbanken van MDF of multiplex.

  Vensterbanken die we bij Engel Natuursteen vervaardigen zijn van diverse steensoorten of composiet. Een vensterbank kan bij ons in alle maten en uitvoeringen geleverd worden. De vensterbank wordt namelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. Veel leveranciers van vensterbanken bestellen deze kant en klaar bij een groothandel. Daardoor kan uw vensterbank minder makkelijk op maat geleverd worden. Bij ons zijn maatwerk vensterbanen dus geen probleem.

  Composiet vensterbank

  Een composiet vensterbank is net zo hard als graniet. Hierdoor zijn composiet vensterbanken zeer krasvast, sterk en stootvast. Composiet vensterbanken zijn leverbaar in diverse kleuren.

  Heeft u al een natuurstenen vloer of haard dan kunnen wij bijpassende vensterbanken leveren. Kom langs in onze showroom en bekijk het assortiment. U vindt altijd een vensterbank die bij uw interieur past.

  Vensterbank

   Vensterbank